Wednesday, February 9, 2011

its me!!

sr
its me!! sgt seronok raya tahun lepas..bju sume same color dgn mak dan adik..:) tggal lagi 2 org je yg bujang/single,lain sume da kawin..anak sedare je dah ade 26 org!! wah meriah...sonok tgk dey all sume bahagia...hmm..bila nak sapai masa aku..umo da tue nih..hihi..gatal la pulok...

alhamdullillah,umur aku cecah 25thn,aku da ade keta n duit sendri..even keja aku skrg belom di tahap memuaskan .tp aku syukur..syukur sgtx.....nak mkn nak pakai nak p mane2 sume aku mampu tanggung sendiri..yg penting aku da boley bgi mak aku duit...yuhuuu...


cakap pasal mak,ilove her so damn,very strong & much!! walau sumtime aku suke gado dan buat die mara..tp aku tau dia x simpan lame punye..hehe..mak aku ni die suke soping..kalo kua,kompom head to toe lah.. senang cite,mesti lengkap punye..dan yg pling aku suke aku leh paw dia..keh3x..sonok,very sonok..then tukang jeles kompomla ank bongsu die..haish...haha..meh nak tunjuk pic my lovely mumy sikit..

No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages