Wednesday, November 21, 2012

Diala penyebab..

IYE!

Dengan yakin sekali ,ingin nyatakan di sini.

NIGHTMARE itulah penyebab aku mengantuk dan letih di pagi hari.
Huuu..

Last nite pun same, x sure sangat story mimpi tu tapi memang terjaga dengan badan berpeluh dan sesak nafas.Seolah-seolah berlari dikejar sesuatu.

Dan, pagi ni, buat aku tersengguk macam orang susu anak malam tadi..
Time typpe entri ni pun,mata separuh jer bukak..

Ya Allah permudahkanlah hidup ini.
Siksa sangat badan penat tapi x cukup tidooooo...

No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages