Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

sila2lah..hahah...

16 comments:

azam said...

kasik hentam blog dia

azam said...

Jangan lupa post komentar kat blog ben

Cik Jari Tembam said...

hi!

Blog simple, nice, cuma bunga kat tepi ni besar sgt, agak menganggu hehe itu pendapat saya je ^_^

adid@ said...

hi cik JT..hehe..tula mmg puas nak cari background yg simple dan sedap mata memandang thanks fr ur comment :)

ohh ddy said...

oke. biasa je. :)

http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

rara pinkmafia said...

rara no 70 : hmm loading cepat.but rara rasa background nya mcm tak sesuai.and tulisan kecik sgt.and rara rasa u have to remove caphcha.

jgn marah eh =)

Salim Harmanain said...

ehem 2 nak kritik ni..ekeke

blog dah ok...cuma part komen tu buat pop up lg best..lg satu buat word verification tu ye..

no.43

followed :)

jom singgah
http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

adid@ said...

rara,thanks k,tp nak tanya,dida mmg bedut nk buat blog ni..huhu,tp nk tanya jugak,caphcha tu which one ah..jgn golak kan den tau..hehe..

adid@ said...

salim:blog dah ok...cuma part komen tu buat pop up lg best..lg satu buat word verification tu ye-->>thanks salim.tp taktau nak tukar mcamane..mmg stil baru.tatau pape..hihihi..

i folo u jugakk..:)

mardiana said...

did kalau aku kutuk ko jangan nangis. ;p

adid@ said...

oh kaknana,peles jangan..haha

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

adid@ said...

thanks alya..:)

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Loading blog ni laju!
Simple and nice :D

afiqazizan said...

blog yang simple,nice dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages