Thursday, June 9, 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI



ulasan for pic tu:
hidup kita ni akan sentiasa berubah kejap  berada di depan kejap di belakang,kadang-kadang  kat  tengah2.sebagai peringatan jgnla sekali-kali kita lupa daratan dan cuba POTONG jalan orang..ntahape2 kan??haha..
jangan lupe folow me :):)

28 comments:

azam said...

tajuk xde dida

adid@ said...

hahaha..exited sgt sapai lupe..hehe..tq..

♥ Frau Reen ♥ said...

hai...rin dtg n folow melalui abg ben pny blog..jom folow rin n komen2 la..

Alya Esprézzo said...

mana karangannya sis? ape kate ulasan sis tu letak dlm entry..org dtg sebab nak puji atau kutuk entry sis..hehe so better ulasan sis kat blog abg ben letakkan dlm entry.. :)

Mrs.Yie said...

singgah dan follow :)

adid@ said...

rin thanks-flowed :)

adid@ said...

alya: akak bengong sgt p tulis kat abg ben nye coment haha..ni dah ade sila baca..:)

adid@ said...

hi mrs yie-folowed..:):)

DaYuEkUmiEkO said...

hahahahha..ye makda btol!!!hehehehe..tp i dah follow u,x payah follow la eh..hehehehe

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

yup potong jalan..sebab nak cepat mendapatkan apa yang diinginkan..haih..

terima kasih berkongsi terguran dan pendapat~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~


link blog pakcik untuk segmen encik ben :

http://fadzli-rt.blogspot.com

Belog MTT said...

Sila gunakan lorong kanan untuk memotong..HEHE :)

mas saari said...

boleh nak memotong tapi kena ikut jalan yang betul...

dah follow blog awak!

shopping2u said...

dtg sini pulak..

follow sudah..

jgn lupa kembali..

http://www.my-shopping2u.com/

Bro ahmad said...

salam
main potong memotong ya
hihihi
dah follow kt sini

solomolo said...

sekejap di depan...
sekejap di belakang...

EimaruSi|ence™ said...

Jangan lupe, cik enon pon kadang2 akan datang tak kire dari atas, bawah, kiri dan kanan even entry kita baik kan?

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

gunakan laluan kiri dan tengah kalau tak mampu di laluan kanan.. hehe ~

Sal Saari said...

kadang2 di atas
kadang2 di bawah

selamat berblog

sab solhi said...

singgah n follow.. =)

Cik Cempaka said...

Haiiii, menyinggah sini

keh keh keh, sempoii..i like ^^

Hafiza Ishak said...

kadang2 kita tak ada kat depan, tengah atau belakang sebab kita memang tak naik kereta... hee :)

jom terjah saya pulak ? kalau rasa best, jomla follow k... I dah follow u, :)

Mama Amani said...

simple n padat n mesej... like! :-)

mardiana said...

moral of the story : jangan pandang belakang. pakai side mirror.

+_Miss.Jannah_+ said...

jgn guna cara kotor utk maju.. :D
majulah adida utk belog! wihhooo~~

Alia Natasha said...

saya gune basikal je , jadi boleh memotong menggunakan jalan cepat :P #tipuje

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

anismelon said...

kenderaan berat ikut kiri..kalo x..traffic jam..heee

anis pon join gk..:)
http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenpuji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

cik gege said...

no..no..no.... jgn men potong2 tau....=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

♥ Jieha Sabri ♥ said...

bahaya potong 2 nie..huhu

done follow anda..jom follow sy n komen di entry sy.

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages