Monday, May 9, 2011

10 perkara aku nak buat sebelum kawin..-wink-

fuhh..org dok list barang sebelom kawin..aku dok list menda nak buat bfore sah jadi bini org.,huhu..
huh,i felt better now even just dapat tau 2 'kenalan rapat' aku suatu ketika dulu just married!! well done...kekeke...good for both of you.(ni ayat perli ckit nih.):p


anyway aku stil tumpang gembira,even ade sikit tanda nyampah dan sakit hati..kenape?bukan sbb aku bukan pilihan dia tp sebab mngapa mereka berbuat begitu dahulu..manusia..dunia bulat..hukum karma..ish dendam keh?benci?..of cos not..sbb aku pun da nk mula hidup baru x lama lagi.new chapter,new life..ouww..best :).


dida:                   u hav to learn,learn to let go...
syaiton:              diaornag mmg x patut buat kao macam tu dida.doakan keburukan untuk mereka.

dida:                  ish x baiklah..mereka pun manusia biasa..lemah.x perfect.
syaiton:              alah mike punye pilihan..dorg sngja sakitkan kao..baik ko skitkan dorg jugak..ade byk   cara..!!

hati yg baik:      da,let bygone b bygone..kita x berhak mnghukum sesiapa..biarlah mereka..kita ada yg kat atas tu untuk lindungi kita..

hehehe..jauh aku merepek..hhm..foget it ah!
...........before aku melangkah lebih jauh..ade certain thing aku nk buat dulu..ckit jer..agak-agak sempat x sapai hujung tahun nie??:)

1.nak beli laptop
2.nak travel dengan mak dengan adik
3.setel down hutang cc yg bersepah tuh.
4.lepak2 with kawan,outing tgk wyang..sume gegurl saje..
5.nak khatam al-quran.(insyallah pose kali ni)
6.nak pedajal org..kekekeke..
7.nak buat bisnes block
8.hilangkan jerawat-ouchh..yg ni paling pentg!!
9.langsing..haha
10.beli kasut,handbag yg brandios..nt leh buatkenangan zaman bujang..ekekeke..

sekian..wasslam..:)

3 comments:

mohd azam said...

boleh saje 10 tu.....senang dan kacang je nak buat....semoga cepat buat dan blh lah jadi istri yang solehah...amin

adid@ said...

amin..mueheheh

Liyana Rahman said...

did. aku tau sape. aku tau. haha

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages