Thursday, June 2, 2011

i need a vacation!!

bercuti melapangkan dada,release tension serta melarikan diri??xoxoxo..

adoi lately banyak sungguh perkara2 yang mengganggu fikiran..mmpi buruk,keletihan,borink,berat badan semakin meningkat:P...sesungguhnya hidup ni mmg penuh dgn dugaan..

hmm bila bukak FB or twitter org lain msti tgk pic diorang sedang hapy2,bercuti sane sini,jalan2 bersama keluarga tersayang ,family sendiri,tunang,bf,scandal(ahaks) dan paling best g ngan kawan2 rapat..sonok hbs bila dapy enjoy lupakan masalh @ tekanan tempat kerja;

so otak aku pun berpusing ligat,macam-macam tempat aku nak g,dan aku memilih nak pergi sensorang :)



krabi island-cantik kan..org cakap tempat ni best,ramai kawan2 aku pegi honeymoon kat sini..so x sesuaila utnk aku p sorang2 kot  :p..



haa kou,cantik sgguh tmpat nih..1 day  nt aku akn sapai jugakk..hihi



@taupun..nak pegi sinilah,




hehe..org kate sini cantik gak dan best..ramai dah kwn ofis pegi nih..




best nyeee...teringinla...huhu..



tapi kat sini lagiiiiii teringin gak nak pegi...^,^


hehe,sebab kat sini lah tempat paling sesuai untuk mencari ketenangan jiwa..dalam hati hati ni mmg teringin nak pegi sana, buat umrah pun xpelah..mane  tau dapat nur & hidayah dariNya spya jadi insan yg lebih baik ;) sekian..


1 comment:

azam said...

best aaa....camni, pergi dulu dalam negara ni....luar tu budget lebih skit...janji ada duit semua boleh gi. tak gitu cik dida

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages