Wednesday, June 8, 2011

pentua vs petua??

hi sume ..ingat x dulu ade entry gue pasal maslah jerawat yg aku alami??now almost 2 weeks dah aku try pakai produk tu  tp still x okla :( mengape eh...pastu muke aku makin teruk dek jerawat kecik2 tuh..mane silap nye ??kalo nak tau produk tu sila klik sini.

tp aku x salahkan produk ni..maybe x sesuai dengan aku kot..hmm cedihnyeee..

sambil2 aku layan perasaan sedih ni..aku try gak google petua or tips nak hilangkan jerawat ni..at last aku jmpe ni... banyak petua2 kat sini..leh la try nt...

Gud Luck ...(masih dalam mood sedih)

*** kepada sesape yg ade tips lagi ,tolonglah bantu saya dalam menangani masalah ni..dah macam2 produk saya pakai..hukk... 

4 comments:

azam said...

dah cakap dah hari tu......kulit kayu manis dengan madu...cubalah...pedih skit

adid@ said...

balik kang cuba!:)

mardiana said...

ko kena kawen cepat did. ko tengok muka orang kawen mana ada jerawat.

adid@ said...

kak nana,yelatu.kaknana tu x kwin lagi xde pon jerawat..huhu..

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages