Wednesday, May 18, 2011

hapy mothers,teachers day!!

wehuu..agak terlambat nak buat entry nih..yela org dah ke bulan ko baru nak  stat moto..ekeke..act bukan x hingat ,kat Fb da melambak aku wish kat cikgu2 dan insan2 yg bergelar mak,cuma x sempat jer....huhu...

okey jgn buang masa:Jadi MAK bukan senang punye kereje,very2 perlukan pengorbanan dan kekuatan luaran dan dalaman (berpa byk dan laa..)...so,di kesempatan ini aku nakk ucapkan selamat hari ibu to  mymommy iaitu:

HJh Sibah BInti HJ Enja..kasih dan sayangmu mmg x bleh ganti..ilove u mok!..

x lupe selamat hari guru kepda kekanda tersayang ROzita binti IDris(srg je kakak aku cikgu kot) & x lupe to kakak iparku yg comel cikgu Nor Zalina Che Azmi )...garang2 ni weh..hihi.

dan sempena MAy yg sememangnya aku tggu kehadirannye tiap2 tahun..hihi..setelah berperang dunia-3,aku dpat gak kek harijadi thun ni!!yeye...just nak share...haha....thannk to my beloved incik MohD Agos cz hadiahkan kek sedap ni kepda sy:)



dari tunangqu..hihik..


simple2 je :)


moga dirahmati Allah...saya suka!!:)

1 comment:

mohd azam said...

wah.....baiknya encik Agos, jeles you...hehehe....selamat hari lahir dida, abg azam pun happy bestday jugak....hehehe, xwish pun....kesian²

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages