Saturday, May 14, 2011

aku selalu berangan..:)

BERANGAN-maksudnya,perkara yg diingini oleh kebanyakan org,sume yg best2,sedap,perkara yg akan menjadi kenangan terindah ,dan yg penting memang selalu xkan DAPAT!!huhahaha..

sume org suke berangan termasukla aku,hihi..byk beb,kadang2 tu sapai x masuk akal..segan nak cite,tp xpelah...just nak share sesambil buang masa ni yg ada nih..perkara2 yg selalu mnjadi anganku adalah seperti berikut:

1.jadi pompuan yg sofisticated(betul ke aku eja nih)-bergaya,berwibawa,clever,smart & positif thinker.aku rasa,pompuan jenis ni,mmg sgt diminati lelaki dan harus sgt dihormati..sebabnya,sllau pompuan cenggini "harganye mahal" huhu..

2.nak kenakan org yg sakitkan hati aku- haa yg ni jhat sikitlah,ade skit sifat dendam,tp ni angan2 jekan.sebolehnya aku nak buat org tu merana,dan rasa ape yg kurasa..nak simbah asid ker mcam dalam papaer skrg ni..haha..bio padan muke..kih3x..

3.traveling-wah aku sangat suka travel dan melancong ke tempat org ni..amek pic banyak2...walawei syoknye kalo perbelanjaan tu ditangung seseorg dan ditemani oleh nye..huhi..tempat yg aku sllu mmpi nak pergi kota paris lahhh...org kate best sgt..sbb cantikle..dan aku sgt suka pantai,bagi jelah pantai ape mmg melompt kalo dpt pegi...tp aku sgt tkut dengan air..erkk??

4.hidup kaya raya-hahaha,dulu kan masa tengok kat tb(television) kan ramai org2 bese ni dapat kawin ank raja,kawin datok..kawin dengan org pangkat besar.huhi..walau pun deme tu muka x ensem,tp sbbkan duit banyak sape x suka beb..aku penah berngan nak jadi macam julita aishah/manohara tu ke or azrinaz mazhar tu ke..aku nak jadi yg senang-lenang tu jela..yg mane2 nasib malang u aku x berangan lal..lol..

5.nt aku sambung..hahaha..nak mandi nak g cari ketam,nak masak lemak cili padi..yum2x..

6 comments:

mohd azam said...

pandai ke masak.....jadi ketam masak hangit kot akhirnya...manelah tao tertidor time masak...hehehe.....
xpe...belajar untuk abg tersayang

alia natasha said...

sedapnyer yum yum

adid@ said...

abg azam:ofcosla pandai..pandai tgk mak masak..hahah..ni sedang belajar nih..huhu

kakak:udahla,patutla gemok..

mohd azam said...

belajarlah biar pandai...baru cik abg sayang...sedap makan air tangan isteri....hehehe

adid@ said...

pergh.komen abg azam betul2 beri semangat suh kwen cept nih..haha...
tgh belajor nih...pasni msak lomak plak..haha

cik bihah said...

x salah berangan mana tau nanti dapat ;)

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages