Monday, December 12, 2011

biodata oh biodata

Ingat x  masa kecik2 dulu,time sek men dulu,cinta monyet/kera dulu laaa..kite sebok nak bercintun,berabang angkat,beradik angkat,kakak angkat sumelah kan..


Meby x semua ada pengalaman ni,yela ada yg betul2 baik datang sekolah nak belajar jadi org berjaya,so xde nye nak layan suma nie..fokus pada pelajaran sahaja..gua respect la org mcm ni..huhu

Sedangkan aku pulak, xde lgsung nak kata baik or terlalu jahat sgt..tapi adelah jugak mengedik skit2 tupun secara x sengaja...bukan niat tapi dah terjebak..waakakaka..tapi kalo persan style dulu dan skrg byk berbeza.dulu2 pass2 biodata kalau nak berkenalan,time skrg,add kat FB je,pastu update-in relationship with..... senang kan.guna jari pun boleh..ah tapi x semenarik dulu..lebih2 lagi bab biodata ni..sonok kalau dapat baca haha..seingat akula,biodata tu lebih kurang macam ni:

Nama penuh : Nur Adira
Nama Panggilan: Dira/ Dekya
D.O.B: 13/May/1985
Alamat: NO.1 Kampung .....Bla bla bla...26030 Kuantan Pahang.
Makanan Kegemaran: Masakan Ibu
MInuman kegemaran: Carrot susu.
Permainan kegemaran: Bola Jaring/Congkak
Warna kegemaran: Biru
Hobi: baca buku/tgk TV
Cita-Cita: GUru/Polis ( x de menda lain)
Motto hidup: Usaha tangga kejayaan
NO tel; 09-546 8804 (tel time ayah xde je taw)


p/s: pecah kaca pecah gelas,sudah baca harap balas.

ada lagi x macam ni, sekarang?


Thanks.

2 comments:

Kemn Azmaili said...

adira ni suka warna biru lahh..hihihi

Ky Painhealer said...

yang ko mention dtg semata nak berjaya tu aku la tu...hahaha...

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages