Monday, December 12, 2011

ombak BESAR.



Ombak Besar??okeyh sebenarnya entry ini sengaja ditulis sempena fenomena Filem Terbaru OMbak Rindu,,,heh? tgk jugak ke? of cozla..i very loike cerita yg dah diadaptasikan dari novel ni.sebab, gua bukanlah kaki novel..seyes,sgt berterima kasih to penerbit filem yg menjayakan filem ni..perfect!xyah pening nak buka satu2 mukasurat. then yg bestnye,satu  hari gua baca separuh dari m/s tu je.esok ulang blik m/s yg same!! sapai kedut pun x habis...hoho..


Kalau x salah gua, lastime ada gak cerita novel yg dibuat filem.kalau x salah, tajuk dia Lagenda BUdak Setan kan?yg tu pun best. Then yg terbaru-coming soon-AZURA..eh sory ,AZURA filem lama tahun 80_an kan..opsss..hehehe..sory2x....

Semalam 11/12/2011, Panggung nombor-1, 9.30 malam,bertempat di  TGV JJ Balakong.Me wef my tunang,terhegeh-hegeh beratur nak masuk tgk cite ni..bukan senang nak ajak En T ni nak masuk wayang tgk cite melayu..kadang2 heran gak.mmg lelaki ssh nak lyn cite cenggini..pehal eh?haishh..

Scene dalam panggung, start cite kire oklah, jiwang2 sket..nangis2 sket..masuk tengah2 cite,org sebelah dah boring..nak baliklah,pastu sebok nak cerita itu dan ini..( time nila dia ckp die tu macam abg AA,ceh..jauh panggung dri tempat duduk k..at last dia ckp sorang2..haiya..tupun mujur dia x berdengkur..geram seyh..


Konclusi untuk cite Ombak BEsar ni pulak- quite okay, cume heroin x sesuwai sgt lah ,patut letak gua je disamping abg AA tu..hahaa eh guapun turut perasan kan..td mengata EN T....bluwerkk..peduli hape...untuk watak lisa tu pulak pun x sesuai sgt kot..elok digantikan dengan cik  fazura yg tomel kat situ..kuang3x...


Tepat 11.30 malam, wayang pun habis, pastu apalagi, seboklah berkejar nak balik plak,disebabkan hari  da lewat malam .Lintang pukangla si Agos ni  bawak kereta...huhuhu..nasib baik suma okay.. Baikalh sekian  dulu untuk kali ini.huwawawa..tetibe gua update pasal dating2 ni kenapa ya? hala  sesaje je..bukan selalu jumpa pun......apap pun tetap poyooooooosssssss...



chow chin cauu...

1 comment:

Ky Painhealer said...

Ko nak watak maya,watak lisa pun ko bg kawan ko...so aku ni watak paling seswai is..........Abg AA!!!..wakaka

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages