Monday, December 12, 2011

sengkolden ku owh!!!

Dah lama nak  share dan luahkan isi hati perut ni, tp always kekurangan masa dan mata  ni asek mintak ditutup je.huhu...

Ketika entry ini ditulis,ngam 21 hari sequeden ku terbengakalai kat bengkel di MEntakab Pahang,sumenye gara-gara kelalaian diri sendiri..kurang berhati-hati di jalan raya..sebok pandang sana sini..padan muka aku kan..huhu..

Tanggal 19 november 2011 meninggalkan sejarah hitam untuk aku,baru lagi kot..time tu ondaway nak balik kampung untuk menghadiri majlis perkahwinan abg sepupu di kuantan..tp malang tidak berbau, lebih kurang di km141 ( ni aku tau lepas baca repot hehe), entah macamane aku boleh terKISS sebijik kereta CAMRY yang berhenti secara tiba2..keaadaan berlaku begitu pantas,terlepas pandang 5 saat je kot..tibe2 dah kebabommww...erkk,berdarah gakla mulut sebab tergigit lidah..walaupun keadaan kereta agak parah,mujurlah umur ni panjang-alhamdulillah- tiada kecederaan berlaku.

Cuma  yang parah hati nilah,lebih2 lagi tgk sequeden yang pecah dan kemek disana sini...sedih+ hilang mood terus..tp nak nangis x reti..benda dah jadi kan..apa nak buat lagi..

Time hantar kat bengkel tu,sempat jugalah meng' capture bbrapa keping gambar  untuk tatapan dan pengajaran buat diri sendiri..nahhh tngok ni.

baru je tukar tayar.:(



nila power rangers biru yg datang menyelamatkan keadaan-act dia la tukang huru hara,sume 1 keluarga dinformnya aku masuk ICU,patah riuk,cacat la,masuk bilik bedah la, apelaaaaaaaaaaa..hampehh..



tak boleh terima kenyataan..huarghhhh..




cepat2 sembuh k sayang...huhuhu



12/12-baru aku post entry ni: pagi tadi dah dapat msg dari AXA ins,adjuster dah datang tengok kereta..so harap2 x lama lah quden kat bengkel tuh..hhhmm..rindu seyhhhhh...







:(

2 comments:

Ky Painhealer said...

lain kali bawak kete leklok sket..aku pun racer gak,tapi kat jalan raya aku tatap sopannnn... :)

adid@ said...

dah elok aku bawak kete.tp menda nak jadi.xpe pengajaran kan kan kan..

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages