Thursday, February 12, 2015

Makan Makan Part Two

Alhamdulillah.

Rezeki bila Allah nak bagi,dia akan bagi jugak tak kira rupa & cara.

Rentetan dari post sebelumni, ada share pasal makan bos belanja tu kan.

But time tu Boss setengah besar belanja , kali ni Boss suku besar yang belanja pulak. erkk..


Seronok sebab bukan sebab makanan tapi yang penting hubungan kami dah macam adik beradik.

Takde nak berkira.Together we share.Amboiihh!


Almost 4 years kat sini, mmg best dari segi environment team.
Tapi dari segi proses..hmmm bolehla boleh la aje.

Heheheheh sempat lagi kutuk.

Bukan apa.Kuasa politik tu kadang2 x tahan. Bikin panas je hari hari.


Ok dah nqumpat!

Sambung balik.


Makan2 ni adalah ihsan dari Unit Head kami iaitu Puan Haslinah.

Bonus besar beb.Tak luak aku rasa hihihi.


Thank anyway.semoga murah rezeki K has. :)



Msti selit jugak gambar perasan.




No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages