Thursday, February 12, 2015

Makan Hati Berulam Jantung


Rasa nya harga barang takde turun jugak lepas minyak turun kan.
So lebih baik remain je harga minyak tu.

Sebab apa merungut ni, sebab kadang kadang peniaga ni melampau tau.
Sepinggan nasi + ikan Goreng+ kuah + sayur =RM7.50


Tupun selepas mulut jahat ni, gatal je sound kakak tu "sy ambil kuah jer takde isi sotong pun dalam tu".
Nak puas hati aku dok kuis kuis makanan tu tunjuk.

Baru dia nak mintak maaf,dan turun kan harga jadi  RM6.00.
Tupun aku rasa macam still mahal.
 
Gara gara sakit hati, tak lalu dah nak makan.

Bukan la nak berkira sangat, tetapi selalu perasan asal pakai 'Tag" kerja Bank je dah assume kami ni gaji mahal..Banyak kali dah kena.

Lagi best pernah gak try makan lauk yang sama tapi harga lain2.Pelik jugak kan.

Tak semua orang bernasib baik.Tolong la OK.

So senang esok nak bawak bekal.Puas hati.Lagi sedap!





saba  jela :(

No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages