Saturday, February 19, 2011

......sambungan

            dapat gift,yey!

jgn salah faham yer,beg ni sy dapat semasa membeli seutas rantai  kat GH ni..saje buat kenangan..salegirl tu ckp if topap another $5,boleh derma tuk satu persatuan (x ingt penama dia) kire charty la nih..dssbkan beg die comel & words dia meaningfull..sy pun x teragak-agak membayarnye dgn wang kertas yg terdapat didlm dompet si dia..sapai sekarg pun dia x thu sy TERAMBIL pitihnya..cess..tula sape suro simpan walet dlm handbag gua,,dah gua TERGUNA beb..hehe..ya amponn..hihi..

jiwa muda :)


act kasut ni xde kena mngena dengan GH nih,bru je bedal tdi time singgah makan kat KLCC..igt sesaje je nak tgk,tp tetibe terpanggil untuk membelinya..hehe..taula bila nak pakai nih..tp seskali tukar selra pe salhnya kan..asek pakai slipa jer..wedges pun x borink...kbetulan harga nya tidakla terlalu mahal..kalo x,masuk kedai pun x brani..hihi..

No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages