Tuesday, June 21, 2011

air oh air

haii..apela nasib ku hari ni..balik opis sapi je rumah xde air rupenye..dahla panas,tetibe je,notis pun xde..taktaula kalo aku yg x perasan..hmmm..mengeluh jekan..

harini xde pape cite sgt,just nak update sikit2 isu terbaru...seminggu dah x sentuh velog..usha blog fav pun dah jarang-jarang..since dah keja tempat baru ni mmg borink betoll...kenape tah..sedikit sebanyak mmg betul jangkaan aku..indah kabar dari rupa..patutla berat je hati aku time nak melangkah kuar dari prevs company tuh..heh..tidaklah bermaksud aku menyesal..mgkin amek masa ckit kot  dan tempat baru ,angin baru,environmnt pun baru..so kena jadi org barula..erkkk-perlu ke sapai jadi org baru..:)..gurau ajelah..

cuma dulu,memang dah pernah bekerja dgn org yang suka 'cara' hal org lain nih..tp x sangka pulak teruk cenggini..agaknya mmg dah jenis aku ni x suka org amek tau hal aku...menyebok dan menokok atmbah..xfeel free u knw..bowsan..tertekan pulak aku rase...agaknye institusi ini mmg begini agaknya..bersabar jela kan..

x baik pulak aku rasa bersangka buruk macam ni,kadang2 org yg mulutnye manis tu hatinya busuk,yg mulut busuk cam longkang tu hatinya baik..huwaaaaaaaaaaaa..rindu standard chartered la..:(

ok sebenarnya emosi aku agak x stabil ni..sekejap macam tu.kejap macam ni..cool dida cool..okeh nak sebut ckit pasal opis,kwn2 kat opis baru aku call me "AIDA" keh..hahaha..suke la pape pun..jgn pgil aku jamban sude..haha.

oke aku nak stop cite ni..skretttttttttttttttttttttttttttttt..lampu merah!..bye

3 comments:

azam said...

untunglah aida camni....aida pun aida lah....
hehehe............

azam said...

adui....bila nak update nih

Ky painhealer said...

Tu la,aku nak ckp kat ko jgn la benti..tapi ari aku nak ckp tu memg last day ko,so aku xjd la ckp..hehe...sesenang ajak la aku yg kesorangan n free sentiasa ni lepak...walaupun duit tinggal rm5 je dlm poket..aku ok je,lepas minyak moto..hehe

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages