Wednesday, July 27, 2011

rindu!!

Hmm dah sebulan lebih lamanya ku x update vlog aku ini..lately just baca blog2 foward dari emel kawan2 je..macam2 story n mory..so ku jadi tukang baca shja...hehe..seronok jugak,share experience org lain,certain thing boleh digunapakai nasihat2 yang diberikan.

Seperti biasa,alasan terbaik untuk tidak mengupdate vlog ini adlah disebabkan kesuntukan masa dan kekalutan dalam mengejar waktu yg pantas bergerak.x pandang kiri kanan waktu ni bejalan dan langsung xde kesian punyekan..hehe. selain masalah2 teknikal sp ketiadaan kemudahan internet di opis baruku,kekurangan idea serta xde cerita baru nak di sharekan disini. balik malam makan tido je,x sempat nak fikir pape dah.haha-sila gelak kan diri sendri.

Esok hari ke-3 ku menghadiri induction program course bertempat di RHB Centre Bangi.A lot of thing yg kupelajari mengenai background RHB ni..rasenye x payah  ceritala kat sini kot,sbb pengalamannya sama seprti kursus2 zaman sekolah dan U dulu..but kalo ade sumting special or interesting akan ku storykan kat  u ol after tamat kursus tu nt.(tggula lagi sebulan yerk..hehe).


act kalo masuk bab picture-sangat banyak nak upload.tp mmg x sempat coz maxis broadband ni agak lembab malam ni..maxis please upgred yar-bayo mahei bulan2 nih..huhu.banyak jugak tempat yg dah pegi selama 30hari yg lepas.alhamdullillah sume tempat yg best2..=)even the places just around kl jerk..haha..

ermm banyak pulak nak diluahkan tonite,almaklumlah,simpan selama 30hari.mmg membuak-buak la nak dkeluarkan. okay td kate kat atas takde topik kan-ok ku TIPU) haha..act mmg adela 2/3 story tp nak susun ayat supya mudah difahami time malam cenggini agak susah dan menyesakkan..yelah,ku xe basic penulisan ni.nak tulis ayat best2 pun tak pandai.so belasah jela.ok jup perut berkeroncong.hehe.

jam pun dah menunjukkan 12.13 mlm.waktu tido harus sebelom keesokkan harinya.maksudnya sebelum pukul 12malam.Ini adalah waktu terbaik untuk korang lelapkan mata dan mendapat kualitas tidur yg baik=)..Yang ni ku nbeljar dari seorang abg masa belajar kat  UUM dulu,opss,not scandal /bf/sum1 special ya..tp sebab die lebih tua,so i called him abang =)

so,enough for tonite,kepada norn & abg azam serta khai yg pernah bukak vlog dida,inilah cerita terbaru yer...xde kesah pasal pulut sotong ok...hehe...jumpe dilain episod...mmmaahhhhh....slep tite!




2 comments:

azam said...

hehehe...sama²...i like

Ky painhealer said...

hurm...new update,ok...tapi story kureng lor...(jadi pengkritik jap)..kamon,more interesting story la dot...hari2 bukak blog ko ni :)

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages