Wednesday, October 19, 2011

GoOD LISTEner.

hi all, lama x jumpa kan.heh.quite bz lately.almost 1 month tak merapu2 dalam blog ni.hope evrything ok.I am GOOD tau.=)..jangan jeles.alhamdulillah.

now,lebih kurang 12.32am 19 Oktober 2011.hmm.kenapa x tido lagi walau bdan sangat penat?? yeahhh..of coz ade sumting wrong kan..tak tau nak mengadu kat sape,kalo last 2 month i gt sumone,kawan baik.mmg baik n nice bt now saya dah kehilangan dia.Tp goodlah dia dah xde skrg ni.atleast saya belajar berdikari.sedih,gembira,xdemood sakit,sumenye hadapi sendiri. owhh tunang saya? dia okay,but sumtimes x all things we share together. i biliv tat ramai yg kat lua sane pun mcm tu jugak kan.=p


Hoh..berkenan tajuk diatas ,now bersepah  blog yg saya baca berkisahkan  BF,BFF,ex-BF(ex-example-pada kiraan saya..muahaha) updated lately. ada yg membuatkan sy tersenyum sendirian..hehe..sebabnya,sume nye bercerita megenai BFF masing2x..sy pom ade BFF jugak tau..dan of cz la ramai..kaakaka.tp yg bestnye  xde sorang pun sy ceritakan sebenar-benarnya  isi hati saya.

BFF-SORRY, byk yg saya x share tau.sbb MALU=(

sharing is caring kan.?seronok dapat kongsi pengalaman,blh cerita apa saja.suka dan duka.Tapi mampu x korang  menjadi seorang bff yg baik? jadi good Listener?hehe..im not good kalo masuk part ni.me,always bagi jawapan yang salah.ramai dah kecewa.atlast BFF tu jadi makin sedih,dan masalah dia makin banyak!!huhu haha.

seyesly,sy mmg  x pandai dalam memberi nasihat.memandangkan sy ni turut byk bergantung pada org lain dalam membuat keputusan.hihi..bukan x mature ok.tp agak manja.kahkah.geli.tp bukanlah sy x pernah mencuba untk jadi penasihat terbaik,malangnya..jawapan yg diberi x menepati ciri-ciri yg dikehendaki.harapkan panjang je yg berjela.huhu.

disebabkan itu,malam ni, sambil2 pelok bantak ucuk ni..sy nak mintak maaf to all bff yg penah kecewa dgn saya dulu..mmg saya rohaida,ida,dida @ da x reti nak jadi good listener dan bagi pendapat kat korang.

Especially to myAgos..im so sory sebab di saat2 anda memerlukan sy selalu x ada disisi.meybe sebab im always berdiri diatas kaki sendiri,so tat,i thought ,suma pun boleh buat keputusan yg lebih baik dari saya.

so kalau bab ni i m a LOSER lah .huhu..so sorry..mmg mak tak gheti nyahhhh!!...sory sory sory..lepas ni jgn tanya saye lagi k..im not good okek.plezzlah.huhuhuhuh..tiba2 emo x tentu pasal.

>>>>>>Hujan la pulak kat lua,mata semakin kecik.mmg syok tido ni.Esok jangan bangun lambat dahla.NIte.LOVE peeps.

2 comments:

Kemn Azmaili said...

rindu mak daaaa... =)

azam said...

:) saya la BFF tu....hehehe

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages