Wednesday, November 14, 2012

Second day Bekerja di hari Raya..

Kikikikii.

Over lak..bukan nye Raya Puasa or Raya Haji pun...hehe..

Rasa nya belum terlambat nak wish Happy Diwali @ Deepavali to all my Indian friends ok...Makan banyak2 tau tapi jangan sampai tercekik..kang susah plak, terpaksa sambung MC sapai nex week..sape nak kojooooo..kan..eii laser sangat.. :p..

Seperti biasa, as a gud staff and hardworker.. haha... gwa sampai awal harini.seawal burung menyanyi.. 7.45am..(kerja kerajaan je dtg awl camni)....aku tengok Office makin kosong kosong kosong...

Biasanya..geng2 Diwali ni dah memekak pagi2 ni ,cite itu ini...Terasa sedikit borink bile diaorang ni x dekk.....pulakkk..

Dah kenyang perut, duduk depan PC..Paling takut nak bukak Email-sebab pagi tadi dah nampak Boss  sambil muka kerut2 ..ish hopefully xde la menda yang x kena..Malas nak bergaduh dalam perut OK...nak menjawab kang takut!! ..

Owhh act nak share aktiviti semalam..Semalam cuti kan..kan..kan ?

Okay yesterday evening aku berjaya mengangkut suri rumah sepenuh masa iaitu kakak akulah, untuk di bawa berjalan-jalan ke Jusco..sekarang dah tukar AEON kot...mak aii..OTW ke rumah dia pun dah jammed..Susur jalan ke The Mines tu pun dah jam gila2..apo kono eh jang??

Then aku tengok JJ tu pun dah penuh parking luar dengan pelbagai jenis kereta..x reti duduk rumah ape mereka2 ni..kasi can la aku jalan pulak..nak gak cancel tapi takut pula meroyan suri rumah sepenuh masa tu..haruuuuuuuuuu....

Maybe rezeki budak kecik 2 orang ni..( anggap la ade gambar kat bawah ni)..akhirnya dapat special parking, parking berbumbung okek. :)

Since dah lama x jenjalan, layan je ler si Merah (anak kakak aku ler) ni yang dah penat..siap tidur dalam Troli sambil pegang botol susubagai..Time tu jugakla dia nak baring..ish silap x amek gambar..Lagi best time  time dia  tidur muka melepek kat tayar stroller adik dia....

Kakak oh kakak!!..hmm..ley respect la kakak aku..walau badannya kenit..tp gigih layan anak2..

Owh bapak dia bz nak betulkan bumbung rumah..So akitivti kami ni adalah avtiviti tambahan saje..kang ade plak yang tanye mane bapak budak2 ni & and laki aku pon kerja..Nasib kamilah kan!!

Apapun sangat enjoy sebab berjaya habiskan duit laki memasing..wakakaka..Esok cuti lagi..yey!!

(Tengah memujuk "papa to be" tengok skyfall...lepas kawin baru sekali tengok wayang...huhuhuhh...proppram prompremm....fuh jampi sikit..kekekekekkeke..

Harap berjaya. :)


No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages