Wednesday, February 11, 2015

MAKAN FREE Part 1

Letihnya.


Menjadi orang 1st bangun tido & last masuk tido mmg meletihkan.
Tapi dapat juga curi ruang,belek2 cik lappy sementara tunggu kain siap di basuh.
Mujur jugak zaman sekarang dah ada mesin auto yg mana x payah angkat sebelah untuk keringkan pakaian yg boleh tahan jugak beratnya.

Memang sesuai untuk hamba yg lampi & lembik ni.

Owh Just leave it.Rutin harian.kena buat jugak, walau badan dah separuh pengsan.


What i want to share today is:

Makan2 free sempena bos bos dapat BONUS.

With K Has & Erny

Act boss yg belanja kali ni yang tudung hitam tu.Tapi tak nampak pula muka dia.SORRY bos. keh2.

Nak juga letak gamba perasantan.





Untunglah.Alhamdulilah.
Untung perut setiap hari.

Kalau hari hari macam ni lagi untung.

Hehehehe.

Terima kasih Boss.


Oklah,mesin pun dah  nyanyi2.
Ada banyak part makan2 yang  nak share, yg lagi best & best  sangat.


But not now,Sekarang dah 12.59am.
Nak sidai baju jap then nak tido.

Selamat malam dunia.






 



No comments:

hi!

welcome to ma veloq..tqvm..
dengar boleh,pecaya jangan!:p..

Pages